Grafisch

logo autospotters RTC media
landschap illustratie RTC media
RTC media

Ik ben nu al vier jaar bezig met vormgeven. In die vier jaar heb ik verschillende ontwerpen gemaakt en ideeën opgedaan.

Bij mij kunt  u terecht voor grafisch ontwerp in de breedste zin van het woord. U kan mij inhuren voor het ontwerpen van logo’s, visitekaartjes, posters, flyers, magazines, advertenties en boekomslagen. Tot aan complete huisstijlen toe. Niks is te gek. 

 

Rik ten Caat RTC media
visitekaartje RTC media

Uw bedrijf is meer als een logo en een visitekaartje. Met een overtuigende, goed vormgegeven huisstijl laat u zien wie u bent en waar u voor staat. U heeft tenslotte maar één kans bij het maken van een eerste indruk. Als grafisch ontwerper laat ik gedurende het ontwerpen de creativiteit de vrije loop en streef ik naar orginaliteit en onderscheidende ontwerpen.

Mijn ontwerpen zijn strak en duidelijk. Uw huisstijl is duidelijk te herkennen voor iedereen zodat u het meeste uit uw huisstijl kan halen. 

Ik denk strategisch mee in het opzetten van een complete passende huisstijl. De huisstijl geeft immers aan wat je als bedrijf wilt uitstralen. Het doel is om een positief, onderscheidend en herkenbaar beeldmerk te realiseren waarmee u opvalt in de markt.

Het is daarom essentieel voor uw bedrijf dat uw huisstijl zowel grafisch als technisch tot in de puntjes verzorgd wordt. Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen en heeft u vragen neem dan contact op. 

Poster sing in RTC media
schetsen RTC media