Trouwfilms, bedrijfsvideo's & aftermovies

RTC media

Videografie is iets waar ik al ruim 4 jaar mee bezig ben. Het begon allemaal op school, waar ik meewerkte aan verschillende schoolprojecten. Vervolgens heb ik mijn edit skills verder ontwikkeld en uitgebreid door middel van stages.

In maart 2021 draaide ik mijn eerste eigen videoklus voor Arbeidskrachtig en daar heb ik ontzettend veel van geleerd. Sindsdien heb ik diverse mooie klussen en contacten opgebouwd. Ik vertel u graag meer over mijn ervaringen, mijn vaardigheden en wat ik voor u kan betekenen als videograaf.

Diverse Video Producties

Ik heb inmiddels ruime ervaring opgedaan met het filmen van bedrijfsvideo’s, bruiloften, aftermovie’s en promotievideo’s. Dit zijn allemaal verschillende soorten producties waarbij ik diverse vaardigheden heb kunnen toepassen, zoals het op de juiste manier vastleggen van belangrijke momenten, het maken van creatieve overgangen en het kiezen van de juiste muziek.

Drone Shots

Naast het filmen van diverse video’s heb ik ook ervaring met het maken van drone shots. Ik beschik over een eigen drone, waarmee ik vaak op pad ga om mooie beelden vast te leggen. Ook tijdens video producties kan ik mijn drone inzetten, indien dit gewenst is.

Livestreams

Tijdens mijn tweede stage heb ik veel geleerd over livestreams. Het is een manier om evenementen online uit te zenden, waardoor mensen die niet fysiek aanwezig kunnen zijn toch mee kunnen kijken. Ik heb mijn kennis over livestreams al vaak in de praktijk kunnen brengen, en vind het erg leuk om hiermee bezig te zijn.

RTC media
RTC media

Oog voor Detail

Als videograaf heb ik oog voor detail. Het vastleggen van de juiste momenten is ontzettend belangrijk, en ik zorg er dan ook voor dat ik altijd op de juiste plek sta en de juiste hoek kies.

Creativiteit

Creativiteit is iets wat ik erg belangrijk vind als videograaf. Het zorgt ervoor dat de video’s die ik maak net iets specialer zijn dan andere video’s. Ik vind het leuk om out-of-the-box te denken en nieuwe technieken en ideeën uit te proberen.

Aandacht voor de Klant

Als videograaf vind ik het belangrijk om aandacht te hebben voor de klant. Ik luister naar jouw wensen en ideeën en vertaal dit naar een video die helemaal past bij jouw verwachtingen.

 

RTC media

Eindresultaat

Ik streef er altijd naar om een zo goed mogelijk eindresultaat neer te zetten van mijn video’s. Samen met jou werk ik toe naar een video waar we trots op kunnen zijn.

Aanpassingen

Mocht je na verloop van tijd niet meer tevreden zijn over jouw video, dan kijk ik graag samen met jou naar de mogelijkheden om de video aan te passen zodat je weer tevreden kan zijn.

Klaar voor de volgende stap?

Rik met drone RTC media