Fotografie

Als gepassioneerd fotograaf ben ik al ruim vier jaar bezig met het ontwikkelen van mijn fotografie skills. Door steeds nieuwe dingen te leren en uit te proberen heb ik in korte tijd al veel ervaring opgedaan met verschillende soorten fotografie.

Ik fotografeer onder andere bedrijven, mensen, producten en evenementen. Door mijn brede interesse en ervaring streef ik er altijd naar om de hoogste kwaliteit foto’s te maken die perfect passen bij jouw doeleinden.

IMG_2742
70-200

Unieke foto’s voor elke gelegenheid

Of het nu gaat om persoonlijke portretten, professionele productfotografie of het vastleggen van bijzondere momenten, ik maak voor jou de foto’s die je voor ogen hebt. Jouw ideeën en wensen staan centraal bij het maken van de foto’s. Ik help je graag bij het vertalen van jouw visie naar een unieke, gepersonaliseerde foto.

Handmatige nabewerking voor de perfecte foto

Nadat ik een ruime selectie heb gemaakt van de foto’s die ik heb gemaakt, pas ik de bewerking volledig handmatig toe. Ik streef ernaar om de foto’s zo snel mogelijk af te leveren, zodat je er snel gebruik van kunt maken. Het resultaat is altijd een scherpe, kleurrijke en originele foto die precies past bij jouw wensen. Door de nabewerking geef ik alle foto’s een unieke draai, zodat ze perfect aansluiten bij jouw persoonlijke stijl.

Persoonlijke communicatie met eigen beeldmateriaal

Met eigen beeldmateriaal kun je persoonlijk communiceren, geef je een inkijkje in jouw bedrijf en heb je de mogelijkheid om jouw huisstijl en andere uitingen te ondersteunen. Ik help je graag bij het maken van unieke foto’s die precies passen bij jouw persoonlijke visie en doeleinden.

 

Neem contact op voor de mogelijkheden

Ben je op zoek naar professionele, unieke foto’s die perfect aansluiten bij jouw wensen en doeleinden? Neem dan contact met mij op. Ik bespreek graag de mogelijkheden en help je bij het maken van de perfecte foto’s.

RTC media
Ligthroom RTC media
Sony A7C RTC media