Video Content abonnement

Al uw video's in één abonnement

80% meer conversies door middel van videomarketing? Hier kan ik u bij helpen. Met mijn video content abonnement ontvangt u maandelijks unieke video’s voor uw bedrijf. 

Video Content

Maandelijks nieuwe video's voor uw bedrijf

Loopt u als ondernemer ook constant tegen het probleem aan dat het produceren van video’s erg duur kan zijn? Of wilt u graag meer met videocontent doen maar weet u niet hoe? Daar kan ik u bij helpen.

Door middel van een video content abonnement betaalt u per maand een vast bedrag voor de content. Dit helpt uw bedrijf groeien, doordat er continue nieuw beeldmateriaal gedeeld wordt. Er wordt blijvend gewerkt aan uw merk. Hierdoor bouwt u ook het vertrouwen op met uw doelgroep, waardoor klanten vaker voor u zullen kiezen.

Klaar voor de volgende stap?

 

Nu klinkt een video content abonnement best spannend of duur. Maar niets is wat het lijkt. Dankzij dit abonnement werken we niet aan eenmalige producties, maar gaan we samen voor een langetermijnstrategie. Tijd is geld. Zeker voor jullie als bedrijven. Door een langere tijd samen te werken kunnen we efficiënter werken, zonder in te leveren op kwaliteit. 

Maar waarom wil je video's inzetten?

Video’s stellen u in staat om uw verhaal over te brengen aan de klant. Daarnaast verhogen video’s de autoriteit van uw merk.

Ook maken video’s uw merk menselijker en geven ze klanten een beeld van waar u als bedrijf voor staat. In de competitieve markt van vandaag kan die persoonlijke benadering de doorslaggevende factor zijn.

Vraagteken
Rik heeft voor een groot event diverse promovideo’s en aftermovies gemaakt. Het is prettig samenwerken met Rik. Zijn communicatie is helder en duidelijk en je weet wat je kunt verwachten. Hetgeen hij aflevert is van goede en professionele kwaliteit. Rik is absoluut aan te bevelen als videograaf!
Heidy Pap
Directiesecretaresse van Lodenstein College
Rik wist na een paar woorden al precies wat wij verlangden en dacht goed mee. Daardoor was het prettig samenwerken en was het eindresultaat precies zoals wij het wilden.
André Klompmaker
Eigenaar Klompmaker Fietsen
Rik heeft voor onze school een prachtige aftermovie gemaakt van onze reünie, i.v.m. ons 25-jarig bestaan! De beelden zijn prachtig en de video loopt heel mooi in elkaar over. Echt een totaalplaatje met sfeer van de reünie! Echt een aanbeveling om Rik te vragen voor een video.
Hetty Baan
Communicatiemedewerker Hoornbeeck

Goed - Makkelijk - Voordelig

      U neemt met mij contact op. We drinken samen een kop koffie en ik leer uw bedrijf beter kennen. We brengen samen uw doelen in kaart.

Wanneer het doel helder is. Is het tijd voor de conceptfase. In deze fase bepalen wij samen wat het beste aansluit bij uw bedrijf.

Vervolgens werken wij het concept uit in een script dat past bij uw boodschap. 

Tijd om te filmen. Op de draaidag gaan we het idee omzetten in beeld.

Al het beeldmateriaal is gefilmd. Ik ga bezig met het bewerken van het beeld. Daarna is het mogelijk om feedback te geven.

Als ik de feedback heb verwerkt is de video klaar om hem online te publiceren.

Al uw video content in één pakket!

Wanneer u videomarketing echt effectief inzet, wordt video een vast onderdeel in de communicatie naar uw klanten. Of u nou een promotievideo wilt maken en die u op uw social media kanalen wilt zetten, een recruitmentvideo voor nieuwe klanten of een uitlegvideo over een product, het kan allemaal. Dankzij mijn video content abonnement is dit mogelijk zonder veel gedoe of hoge kosten. Ik denk continue met u mee over hoe we het hoogste rendement uit de video’s kunnen halen.

Waarom ook u een video content abonnement wilt?

Al uw video's in één pakket:

Basis
(om de maand nieuwe content)

€395

Standaard
(elke maand nieuwe content)

€795

De kleine letters: