Trouwfilm

Het is jullie dag!

Jullie gaan trouwen? First things first: gefeliciteerd! Wat leuk dat jullie interesse hebben in een trouwfilm. Ik help jullie daar graag bij! Samen maken we een geweldige trouwfilm waar je jaren later nog steeds met een glimlach naar kijkt.

Door mijn ervaring als trouwvideograaf maak ik een trouwfilm die helemaal bij jullie wensen past. Jullie gaan tijdens jullie bruiloft veel memorabele momenten meemaken. Als trouwvideograaf leg ik dit allemaal vast in jullie eigen trouwfilm. Persoonlijk contact is erg belangrijk voor mij, wat er voor zorgt dat ik een mooie, persoonlijke trouwvideo kan afleveren. Bekijk hieronder enkele trouwfilms die ik tot in de kleinste details en met de grootste zorg voor andere bruidsparen heb gecreëerd.

Dankzij het harde werken van Rik kunnen we onze grote dag elke keer weer opnieuw beleven. Krachtig, enthousiast en ongemerkt heeft hij onze dag vast gelegd. Rik weet wat hij doet en komt met een fantastisch resultaat. Een absolute aanrader!
Gerwin en Coby
Bruidspaar
Toen we het resultaat van Rik op de bruiloft van G en C zagen wisten we meteen dat dit ook wat voor ons zou zijn tegen de tijd als het zover was. Zodra we de bruiloft aan het regelen waren hebben we contact opgenomen en alles verliep soepel. Nu een paar maanden na ons trouwen kijken we nog wel eens het resultaat want die mag er zijn! Rik, dankjewel voor het mooie werk dat je geleverd hebt!
Henk en Hendrika
Bruidspaar
Wij hebben onze trouwfilm laten maken door RTC media. De samenwerking was super, Rik dacht met ons mee in wat wij wilden en heeft ons idee prachtig op beeld vastgelegd. De communicatie met Rik was snel en we hadden snel na onze bruiloft de trouwfilm binnen.
Geert en Jennita
Bruidspaar

Trouwfilm Pakketten

RTC media trouwfilm

Brons

€925

1 Videograaf
6 Uur aanwezig
(gratis) Kennismakingsgesprek
Trouwfilm Highlights (4-6 min)
Kleurcorrectie
Audio opnames
Aflevering online
Reiskosten tot 100 km vrij

RTC media trouwfilm

Zilver

€1195

1 Videograaf
10 uur aanwezig
(gratis) kennismakingsgesprek
Trouwfilm Highlights (4-6 min)
Kleurcorrectie
Audio opnames
Drone beelden*
Aflevering op USB stick
Reiskosten tot 200 km vrij

Goud

€2495

2 Videografen
14 Uur aanwezig
(gratis) Kennismakingsgesprek
Trouwfilm Highlights (4-6 min)
+ Documentaire edit (15-20 min)
Kleurcorrectie
Audio opnames
Drone beelden*
+ Complete opname ceremonie
Aflevering op USB stick
+ Reiskosten vrij

*Droneshots zullen alleen ingezet worden wanneer dit mogelijk is i.v.m. het weer of wensen van de locatie (Niet in de buurt van No-fly zones)

Upgrades

Same day edit (€275) 

Ik edit op de dag vaak tijdens het diner- al een deel van de ochtend, wat je ‘s avonds al kunt laten zien! Open de avond bijzonder en laat je gasten genieten van een compilatie van jullie trouwdag.

Documentaire edit (€400)

De documentaire edit is een langere versie van je trouwfilm van ongeveer 15-20 minuten. Hier zal meer ruimte en
rust zijn om elk waardevol moment goed te kunnen herbeleven. 

Volledige opname ceremonie of kerkdienst (€75)

Hoe mooi is het om later nog eens rustig de ceremonie of de kerkdienst terug te kunnen kijken. Dat kan door deze volledig enkele camera registratie. 

Extra uren (€50 per uur)

Zouden jullie graag willen dat ik langer op jullie bruiloft aanwezig ben? Geen probleem in overleg kunnen we bekijken hoeveel uren extra nodig zijn voor alle beelden wat jullie graag willen. 

Waarom zou je een trouwfilm laten maken?

  • Herbeleef je bruiloft.

Een trouwvideo is veel levendiger dan een foto. Want zeg nou zelf je herinnert je bruiloft toch ook niet in stilstaande beelden? Met een videograaf op jullie bruiloft kunnen jullie je hele bruiloft van begin tot eind herbeleven zoals jullie het écht hebben meegemaakt!

  • Het is iets tastbaars na je bruiloft.

Je herinneringen zijn het belangrijkste wat overblijft na je bruiloft. Dit is dus wel een investering waard. Een trouwfilm is een mooie tastbare herinnering waar je keer op keer van kunt genieten.

  • Een mooi cadeau voor de mensen die er niet bij waren.

Helaas kunnen niet altijd al je dierbaren bij de bruiloft aanwezig zijn. Voor hen is een trouwvideo natuurlijk een prachtig cadeau, waardoor ze het gevoel krijgen dat ze er toch een beetje bij waren. Door de mooie manier waarop ik de trouwfilm vastleg zullen ze het zeker niet droog kunnen houden!

Werkwijze

Datum

Ik ben vereerd dat ik jullie grote dag in beeld mag brengen. Neem contact met mij op en laat het mij weten op welke dag jullie gaan trouwen!

Pakketkeuze

Als jullie dag nog beschikbaar is, reserveer ik deze direct voor jullie. Ik hoor graag welk pakket bij jullie past of welke wensen jullie hebben.

(Bel) afspraak

We plannen een gesprek in om kennis te maken met elkaar en om eventuele vragen door te nemen. De welbekende klik is niet alleen belangrijk voor jullie, maar ook voor mij! 

De video zelf

Op jullie trouwdag ben ik vroeg aanwezig om alles mooi vast te leggen. Als alles mooi op beeld staat begin ik met de montage van de video. This is where the magic happens. 

Bekijk snel of jullie datum nog beschikbaar is!